Inkoop en aanbesteding
Gegarandeerd het juiste contract

Onderhandel de mogelijkheden goed uit


Nieuwe samenwerkings- en contractvormen bieden kansen, maar om deze goed uit te onderhandelen is kennis nodig van de mogelijkheden. Een competitief tender proces is arbeidsintensief, tijdrovend en fouten zijn ongeoorloofd.  Dit stelt hoge eisen aan het team dat een aanbesteding uitvoert. De uitdaging is het formuleren van een realistisch bestek met een messcherpe formulering van eisen en wensen dat aansluit bij het aanbod vanuit de markt, zonder dat er de mogelijkheid is vrijuit te communiceren met deze markt.

Een onafhankelijk adviesbureau betekent een sterke risicobeperking, omdat het een buffer vormt in de communicatie tussen de aanbesteder en de markt. Ook heeft een onafhankelijk expert een corrigerende functie bij de leveranciers- en gunningsselectie. Marktkennis is goud waard om offertes optimaal te beoordelen en leveranciers uit te dagen zeer helder te zijn in hun aanbieding en prijsonderbouwing.

WCS TeleAdvies is zo’n onafhankelijk expert met diepgaande kennis van de ICT- en telecommarkt. Elke aanbesteding voeren wij uit conform een strakke procedure. Gewoon nog op papier of  met een specifieke digitale tool. Digitaal aanbesteden is sneller, transparanter en maakt communicatie makkelijker.  Resultaat van onze professionele inkoopbegeleiding: op uiterst transparante wijze komt de beste aanbieder in de markt boven tafel en bent u gegarandeerd van het juiste contract.


ONZE KLANTEN AAN HET WOORDWAT IS UW DOEL?